Hlavní strana >> Články >> Slánští nejprve přežili tlak, po přestávce udeřili a rozhodli

Slánští nejprve přežili tlak, po přestávce udeřili a rozhodli

I.A TŘÍDA / Nesmírně cenné body: Aero Odolená Voda-SK Slaný 2:3 (1:1). Krásnými přihrávkami úřadovala posila hostů Pazdera, trefili se postupně Melen, Charvát a Pekárek.
Pohádkový začátek se vydařil Slanému, když už v 1.minutě otevřel skóre Michal Melen. Aeru se podařilo ve 20.minutě srovnat a do konce prvního poločasu si vytvořit velký tlak. Množství standardek však obrana hostů odvrátila i zásluhou skvělého Šarocha v brance.

Po přestávce se SK snažil aktivitou dostat zpět do hry, což se mu parádně podařilo. Domácím totiž po enormním nasazení docházely síly a inkasovali poté, co na kraji zálohy začal úřadovat hrdlívská posila Pazdera. Ten nejprve v 61.minutě vybídl ke skórování přetaženým centrem Charváta a za devět minut po jeho příhře dorážela posila Pekárek na 1:3.

Domácím se podařilo snížit až v nastaveném čase, ale na dramatickou zápletku jim nezbyl čas.Nehezkou stránkou zápasu byla tvrdá hra Aera, na kterou doplatili hosté třemi zraněními.

" Musím mužstvo za předvedený výkon pochválit. Škoda ale , že v derby proti Kolči nám budou s největší pravděpodobností scházet zranění Hrouda, Melen a Ježek, " uvedl trenér SK Jaroslav Jenč.

SK Slaný: Šaroch-Hrouda(65.Poncar), Cimrman, Ježek(Duda), Danda-Pazdera, Kajpr, Šváca, Michal Melen(Matoušek) - Charvát, Pekárek.

Branky SK: 1. Melen, 61. Charvát, 70. Pekárek.

Diváci:200

Vyjmuto z: SPORT KLADENSKA

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: AceMan
Vloženo: 11.04.2000
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.