Hlavní strana >> Články >> Pravá skotská hudba ve Slaném

Pravá skotská hudba ve Slaném

Královské město Slaný Vás srdečně zve na vystoupení hudebního souboru QUERN ze skotského Linlithgow, který hraje tradiční skotskou hudbu.
Koncert se uskuteční v MĚSTSKÉM CENTRU GRAND v NEDĚLI 29. LEDNA 2006 V 19 HODIN. Symbolické vstupné 40 Kč. V stupenky můžete zakoupit na místě hodinu před koncertem.
Dnem 20. ledna 2006 zprovozní FÚ telefonní informační linku. Na telefonním čísle 312 517 287 mohou daňoví poplatníci získat informace potřebné k vyplnění a podání daňového přiznání k dani z příjmu fyzických osob. Informační linka bude v provozu v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 15.30 hodin a v pátek od 8.00 do 14.30 hodin. Ve stejném čase je možno využít i informační linku Finančního ředitelství v Praze - číslo 257 004 211.
Ve vstupní hale FÚ budou zveřejněny k nahlédnutí vzory nejtypičtějších příkladů vyplnění daňového přiznání.
Pracovníci FÚ v průběhu měsíců února a března 2006 uskuteční celkem 8 návštěv na Městském úřadě ve Velvarech a Obecním úřadě ve Zlonicích. Termíny těchto návštěv budou zveřejněny na úředních deskách těchto úřadů, informace byly rovněž zaslány na obecní úřady, které mají spádovost do Velvar a do Zlonic. V rámci těchto návštěv budou moci daňoví poplatníci získat informace potřebné k vyplnění daňového přiznání, platně podat daňové přiznání a obdržet složenku k zaplacení daně.
Informace potřebné k vyplnění daňového přiznání lze získat i při osobním jednání na FÚ ve Slaném.
Zaměstnanci FÚ ve Slaném přivítají, když daňoví poplatníci využijí nabízených služeb.

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Ivo Horňák
Vloženo: 12.01.2006
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.