Hlavní strana >> Články >> Navrhněte slánské osobnosti pro ocenění k 28.říjnu

Navrhněte slánské osobnosti pro ocenění k 28.říjnu

Královské město Slaný od roku 2004 oslavuje státní svátek Československé republiky 28. října mimo jiné i tím, že na slavnostním zasedání zastupitelstva uděluje pamětní listy osobnostem, které svoji celoživotní dobrovolnou prací významně přispěly k rozvoji občanské společnosti Slaného a mohou být považovány za zasloužilé občany našeho města.

Královské město Slaný od roku 2004 oslavuje státní svátek Československé republiky 28. října mimo jiné i tím, že na slavnostním zasedání zastupitelstva uděluje pamětní listy osobnostem, které svoji celoživotní dobrovolnou prací významně přispěly k rozvoji občanské společnosti Slaného a mohou být považovány za zasloužilé občany našeho města. V letech 2004 - 2006 byli oceněni:

2004 – Antonín Leopold (školství), Jiřina Červenková (zdravotnictví a sociální věci), Miroslav Samec (kultura), Bohumil Aldorf (sport a tělovýchova), Miloslav Čapek (přínos občanské společnosti)

2005 – Ladislav Schneider (školství), Pavlína Hoffmannová (zdravotnictví a sociální věci), Václav Moucha (kultura), Josef Knespl (sport a tělovýchova), Pravoslav Vébr (přínos občanské společnosti)

2006 – Hana Hortová (školství), Helena Sekerová (zdravotnictví a sociální věci), Jiří Novák (kultura), Karel Ležák (sport a tělovýchova), František Moulis (sport a tělovýchova), Václav Bečvář (přínos občanské společnosti).

V loňském roce bylo ocenění uděleno paní Kateřině ROUHOVÉ (v oblasti sport a tělovýchova), paní Boženě FRANKOVÉ (v oblasti kultura), panu Josefu PACÁKOVI ( v oblasti školství), paní Janě NOVOTNÉ (v oblasti zdravotnictví a sociální péče) a panu Ladislavu KOČKOVI (v oblasti přínos občanské společnosti).

V letošním roce, kdy slavíme 90 let od vzniku ČSR, budeme pamětní listy udělovat již popáté. Chtěl bych vás proto požádat o případné návrhy na ocenění osobností v jednotlivých oblastech. Pošlete, prosím, elektronicky (na bartonicek@meuslany.cz) jméno osobnosti, oblast do které je navržena a zhodnocení její činnosti, které bude sloužit jako odůvodnění při rozhodování komise zastupitelstva města, která každoročně výběr provádí.

S přátelským pozdravem
Ing. Pavel Bartoníček, 1.místostarosta

Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Právě proto bych zjistil názor zastupitelů a v případě souhlasu by snad nebylo nemožné odsouhlasit tento návrh přímo v divadle, jako první bod programu. Znovu dávám ke zvážení p. místostarosto Bartoníčku.
Zaslal bývalý žák 24.10.2008 12:49
Holt není boháč, podnikatel, mafián nebo nemá ty správné známosti. A zkrátka jí nejsou mocipáni nějak zavázáni. Je to totiž obyčejný člověk. Snad se toho ocenění dožije.
Zaslal Anonym 21.10.2008 16:44
Paní učitelka Marie Vejdělková byla jednou z osobností, nominovanou letos v nejširším výběru do oblasti školství a zůstává v širší nominaci pro následující období.

S přátelským pozdravem
Pavel Bartoníček, 1.místostarosta
Zaslal Pavel Bartoníček 20.10.2008 16:34
Souhlasim ale asi to nikomu z města nevadi a nevadilo. Igor Šidlo uz odešel a ten tomu taky moc nepomohl, snad jenom udržovat Sýkorku u krmeni.
Zaslal Inspektor 18.10.2008 18:56
hochu pozdě, už si dosadili kamarádíčky z mokré čtvrtě!
Zaslal Anonym 17.10.2008 13:10
Počet příspěvků v diskuzi: 19, poslední příspěvek byl zaslán 24.10.2008 12:49, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Pavel Bartoníček
Vloženo: 02.09.2008
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.