Hlavní strana >> Články >> Karatisté SK Keiko-ryu Shotokan opět uspěli na Velké ceně Mladé Boleslavi

Karatisté SK Keiko-ryu Shotokan opět uspěli na Velké ceně Mladé Boleslavi

O uplynulém víkendu se karatisté kladenského klubu karate SK Keiko-ryu Shotokan zúčastnili 15. ročníku Velké ceny karate v Mladé Boleslavi. Této mládežnické postupové soutěže na mistrovství republiky v této sezóně se zúčastnilo 358 závodníků z více než 59 klubů celé ČR a ze zahraničí. Svou pověst kvalitního turnaje s velmi dobrým obsazením nezapřel ani tento ročník.

O uplynulém víkendu se karatisté kladenského klubu karate SK Keiko-ryu Shotokan zúčastnili 15. ročníku Velké ceny karate v Mladé Boleslavi. Této mládežnické postupové soutěže  na mistrovství republiky v této sezóně se zúčastnilo 358 závodníků z více než 59 klubů celé ČR a ze zahraničí. Svou pověst kvalitního turnaje s velmi dobrým obsazením nezapřel ani tento ročník.

V dopolední disciplíně bojových sestav kata se vítězem ve  své  kategorii  stal a pohár si domů odvezl Adam Pešek (st. žáci). Stříbrné medaile získali Andrea Hovorková (st. žákyně) a Martina Krupková (ml. žákyně). Pro bronz si nakonec v těžkých bojích ve večerních hodinách došla Barbora Holubovská v kategorii kumite (volný zápas).

 

Mladí karatisté žákovského a dorosteneckého výběru tohoto kladenského klubu karate se tak na tomto turnaji stali s celkovým počtem 4 medailí nejúspěšnější výpravou Kladenského okresu.

„Na Velkou cenu Mladé Boleslavi jsme letos vycestovali s výpravou našich závodníků do 17 let. Všichni členové naší skupiny potvrdili své kvality a podali velmi dobré výkony. Příští víkend čeká všechny naše žáky poslední zkouška před prosincovým mistrovstvím České Republiky, a to Funakoshi cup v Zákupech u České Lípy. Na již zmiňované Mistrovství České republiky v Hodoníně,které se koná první prosincový víkend, máme celkem 8 nominací jak v kategorii kata, tak i kumite. Věřím, že jak na Funakoshi Cupu, tak na mistrovství opět dokážeme, že kladenské karate se opět vrací na výsluní karatistického nebe..” řekl na závěr vedoucí výpravy L.Maule.

 

 

 

 

 

 

Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
VC Mladé Boleslavi je celkem dobře obsazený turnaj i se zahraniční účastí a i ty nejlepší kluby ČR to nemaj jednoduchý, takže polemizovat o úspěchu nemá smysl a to že tam nebyl žádný klub z okresu Kladno je chybou jejich, za to přece Keiko nemůže a tím se statisticky řadí mezi nejúspěšnější kluby.
Zaslal pořadatel VCMB 22.12.2008 22:31
Nejlepší klub z okresu Kladno - kolik tam bylo klubů z okresu kladno ???
:-))))
Zaslal TPK 26.11.2008 13:53
Dobrý den,
mohu se Vás optat koik jste měl celkem závodníků na soutěži a kolik z nich se umístilo? A pokud se umístilo, tak z kolika soupeřů. Děkuji.
Zaslal Kočí 26.11.2008 12:45
Toto je diskuze ke článku:
Karatisté SK Keiko-ryu Shotokan opět uspěli na Velké ceně Mladé Boleslavi
Zaslal Lukáš Maule 25.11.2008 14:35
Počet příspěvků v diskuzi: 4, poslední příspěvek byl zaslán 22.12.2008 22:31, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Lukáš Maule
Vloženo: 24.11.2008
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.