Hlavní strana >> Články >> Co nového v BC Slaný

Co nového v BC Slaný

Letošní ročník basketbalových soutěží na ligové i krajské úrovni zahájila družstva BC Slaný se střídavými úspěchy.

Letošní ročník basketbalových soutěží na ligové i krajské úrovni zahájila družstva BC Slaný se střídavými úspěchy.

Družstvo žen se ve II. lize na počátku sezóny potýkalo  spíše s neúspěchy. Poslední vystoupení na domácích i venkovních palubovkách však dávají předpoklady, že se blýská na lepší časy. Pod vedením nového trenéra Petra Kozáka se výkony hráček hodně zlepšily a děvčata nastupují  do zápasů s maximálním nasazením.

Družstvo mladých mužů U-20 pod vedením trenéra MUDr. Antonína Jurišty získává poprvé ostruhy v ligové soutěži a na to, s jakými kvalitními soupeři hraje, si nevede špatně.

Družstvo mužů pod vedením trenéra Rosti Niče v nejvyšší krajské soutěži si zatím vede velice dobře a za své výsledky se určitě nemusí stydět. Významnou posilou pro družstvo je v této sezóně  Honza Týř.

Mladíci U-18, které trénují Martin Hrabánek a Luboš Fric, si vedou v krajské soutěži také velice dobře a  po  4. kole v polovině listopadu byli jednoznačně na čele tabulky.

Naše  děvčata, která druhou sezónu hrají krajskou soutěž v kategorii starších žákyň, získávají teprve ty správné hráčské zkušenosti  pod vedením trenérů Martina Červeného a Jakuba Niče.

Kompletní výsledky a tabulky  lze získat na portálu www.stccbf.com pro krajské soutěže a na www.cbf.cz  pro celostátní soutěže.

K tomu, aby oddíl BC Slaný dosahoval ještě větších úspěchů v  krajských a celostátních basketbalových soutěžích, potřebujeme vytvořit velkou základnu hráčů a hráček hlavně v těch nejmladších kategoriích. Nabízíme tento sport všem šikovným chlapcům a děvčatům, kteří by chtěli vyniknout v tomto fyzicky náročném, ale krásném kolektivním sportu.  Pod vedením zkušených trenérů získají velice rychle základní hráčské dovednosti.  Přípravka a tréninky  se konají v tělocvičně Základní školy, Rabasova 821 ( u stadionu) a v tělocvičně Víceúčelové sportovní haly (zimní stadion).  Informace a kontakt mohou zájemci získat přímo od trenérů nebo funkcionářů BC Slaný, na vývěskách klubovny na zimním stadionu, popř. na internetové adrese www.basketball.slansko.cz.  

Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Co nového v BC SLANÝ?
Zaslal Anonym 22.12.2008 13:44
Hodně štestí, jen tak dál :)
Zaslal Anonym 18.12.2008 07:01
hráči U 18 uspěli v obou víkendových utkáních a jsou bez porážky v čele krajského přeboru.V nedělním nervózním utkání o čelo tabulky porazili o 3 body družstvo Čelakovic.
Zaslal Anonym 30.11.2008 12:48
Toto je diskuze ke článku:
Co nového v BC Slaný
Zaslal Vladislav Korf 25.11.2008 14:35
Počet příspěvků v diskuzi: 4, poslední příspěvek byl zaslán 22.12.2008 13:44, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Vladislav Korf
Vloženo: 24.11.2008
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.