Hlavní strana >> Články >> Mladí karatisté oslavili své vánoce po svém ...

Mladí karatisté oslavili své vánoce po svém ...

Zatímco většina národa dokupovala poslední adventní neděli vánoční dárky a připravovala vše na příchod Ježíška, nebo snad trávili neúměrné množství času nad internetovými diskusemi,karatisté ze sportovního klubu karate Keiko-ryu Shotokan z Kladna a Slaného oslavili tyto sváteční dny po svém….Vánočním turnajem karate dětí a mládeže Baobab Cup 2008.

 

Vedení Keiko-ryu připravilo pro největší nadšence opravdu kvalitní turnaj, plný nových zkušeností i vánočních překvapení. Kurzisté si poprvé vyzkoušeli své umění okořeněné na soutěžním tatami notnou dávkou nervozity před rozhodčími i diváky, ostřílení karatisté potom bojovali o medaile v kategoriích kata a kata team.  Pro největší nadšence byla letos nově otevřena kategorie Modelové situace, v rámci které předvedli  min. 4 reálné kombinace karate, nebo samotné sebeobrany. 

V přestávce mezi vyřazovacími a finálovými bloky vystoupil Jára Hodina z Karate klubu Ústí nad Labem se svojí mistrovskou kata Unsu, díky které získal letos 4. místo na mistrovství světa WKF. Následovala exhibice kata teamu pokročilých katařů Rohan – Schertler – Švehla.


Pro děti byla opět připravená bohatá tombola, krom větších či menších cen od sponzorů mohli děti získat poukázky do bazaru v Bratronicích, klubové mikiny, nebo půlroční trénování v klubu SK Keiko-ryu Shotokan zcela zdarma.
Veliké poděkování patří především rozhodčím v čele s hlavním rozhodčím Miloslavem Kabešem, kteří přijeli rozhodovat z Karate klubu Ústí nad Labem. Děkujeme také partnerům, kteří pomáhají našemu klubu při realizaci těchto akcí, především firmě BAOBAB – péče o zeleň s.r.o., která již po několikáté  převzala záštitu nad tímto turnajem.

„Šestý ročník turnaje se  velice povedl, pokročilí svými výkony rozhodčím jejich práci vůbec neulehčili a mladí karatisté zkurzu ukázali, že se nebojí vkročit na tatam, a jsou ochotni udělat maximum pro to,  aby se vyrovnali těm nejlepším z nás. Věřím, že si to podobně jako já užili i rodiče a rodinní příslušníci závodníků a samozřejmě samotní karatisté. I na našem klubovém turnaji se ukázalo, že nikdo nikdy nemůže vědět, jak zápas skončí, a ti, kteří sem přišli pro jistou medaili bohužel dost často splakali nad výdělkem. Naopak turnaj hodně podpořil sebevědomí začínajících a nesmělých karatistů. Už teď se těším na zahájení nové soutěžní sezóny 2009!“, řekl trenér klubu Lukáš Maule.

Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Už bys mohl Kováři s těmi trapnými pomluvami přestat, a raději se věnovat třeba něčemu užitečnějšímu, třeba úklid našeho náměstí :)
Zaslal Maulik 07.01.2009 22:41
JJ, a taky jsem slyšel, že prezidentem bude místní rybář, a že zítra vyjde slunce až v 17.hodin :)))))
Zaslal Maulik 07.01.2009 22:36
slyšel jsem, že dlužej prachy všude, kde působili, dejte si na majitele klubu velký pozor!
Zaslal Anonym 07.01.2009 20:08
I tobě a tvému blízkému okolí :)))) Už se to blížííííí :)
Zaslal Maulik 31.12.2008 07:52
hele Luky, škoda že mám pohotovost, ale jinak bych dal tady těm lumpům otravnejm na prde#l, no ale nebudu zlej, takže přeji vše nej v novém roce
Zaslal Anonym 31.12.2008 06:48
Počet příspěvků v diskuzi: 16, poslední příspěvek byl zaslán 07.01.2009 22:41, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Lukáš Maule
Vloženo: 22.12.2008
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.