Hlavní strana >> Články >> Jubilejní 15. Společenský ples ODS a KDU-ČSL

Jubilejní 15. Společenský ples ODS a KDU-ČSL

VYDAŘENÝ 15. SPOLEČENSKÝ VEČER ODS A KDU-ČSL
Velmi příjemný večer prožili účastníci společenského večera 14. února v Městském centru Grand. Akce tohoto druhu, pořádané politickými stranami, nebývají příliš navštěvovány. My si však na nezájem, po všech 15 ročníků, nemůžeme stěžovat. Tento, již tradiční, společenský večer byl ale mimořádně zdařilý, nejen velmi pěknou návštěvností, ale zejména po stránce organizační. Pořadatelům se podařilo zajímavými vstupy velmi oživit průběh večera, jehož přátelská a živá atmosféra stále gradovala. Nemalou zásluhu na tom má výborné spojovací slovo moderátora večera pana Lukáše Mauleho, vedoucího klubu karate „Keiko Ryu Shotokan“, jehož svěřenci byli rovněž skvělým číslem programu vstupů a který se uvolil večer moderovat.

    Ten byl zahájen krátce po 20. hodině úvodním slovem předsedů obou koaličních stran. Ti pak vyzvali sólovým tancem i ostatní k volné zábavě. Velmi pěkně hrála k tanci kapela „Tancovačka“ bratří Horů – ti zaujali vtipným vstupem „tančícího saxofonu“ přímo na sál mezi tančící páry.

    Prvním programovým vstupem bylo předtančení country tanců, které předvedla skupina – ISLAND DANCERS. Následovaly další vstupy s ukázkami společenských tanců. Po 21. hodině jsme měli možnost vidět velmi působivé vystoupení kadeřnického EUROSALONU WELLA – paní Evy Čapkové s předvedením úpravy moderních účesů. Ve 22 hod. ohromilo přítomné úžasně sugestivní vystoupení sportovního klubu karate „KEIKO RYU SHOTOKAN“, které zaujalo přesností a ukázněností předváděných sestav. Mladí sportovci vystupovali bez tatami, jen na holé podlaze, kdy některé pády musely dost bolet. Přesto na sobě nikdo nedal nic znát. Mladí sportovci byli často odměňováni překvapeným publikem spontánním potleskem. Ten sklidilo i předvedení úžasné letecké akrobacie pana Jiřího Bartoše s RC modelem letadla po 23. hodině, které bralo přítomným dech a nestačili jsme se divit co všechno lze s takovým modelem dokázat.

    Opravdu to byla velmi zdařilá zábava nejen při tanci a dobré hudbě, ale také díky výborné organizaci večera, kdy vše na sebe plynule navazovalo.

    Jako vždy, byla i tentokrát bohatá tombola s 375 cenami. Byla rozdělena na části „A“ a „B“. Tombola „A“ (tombolenka za 10 Kč) byla volně vydávána po 23. hodině. Tombola „B“ s hodnotnějšími cenami byla losována přímo na sále ve 24,00 hod. Vedle poukazů na večeře, stavební a instalační materiály či permanentních vstupenek do slánské Kryté plavecké haly (KPH), byl hlavní cenou čerstvě odstřelený divočák panem Zdeňkem Hořejším.

    Velmi pěkně navštívený 15. společenský večer ODS a KDU-ČSL, byl přítomnými hodnocen jako jeden z nejvíce zdařilých a tak se těšme za rok na ten šestnáctý.

     Velké poděkování patří všem pořadatelům, sponzorům, učinkujícím a v neposlední řadě všem těm, kteří přišli a bez nichž by se tato akce pochopitelně konat nemohla.
     
Ladislav Schneider

Ukázky karate : www.karateslany.cz + foto
Eurosalon EVA : www.salon-eva.cz

Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
15. společenský večer ODS a KDÚ-ČSL se všem účastníkům musel líbit. Těm, kteří tam nebyli lze jen doporučit ten šestnáctý.
Zaslal Účastník 28.02.2009 22:24
Toto je diskuze ke článku:
Jubilejní 15. Společenský ples ODS a KDU-ČSL
Zaslal Maulik 26.02.2009 10:24
Počet příspěvků v diskuzi: 2, poslední příspěvek byl zaslán 28.02.2009 22:24, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Maulik
Vloženo: 25.02.2009
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.