Hlavní strana >> Články >> Velkonoční trhy v Kladně - Jarmark šikovných rukou dne 28. března

Velkonoční trhy v Kladně - Jarmark šikovných rukou dne 28. března

Přijměte pozvání na JARMARK ŠIKOVNÝCH RUKOU, který se koná 28.března 2009 od 10 do 16 hodin na 2.ZŠ Kladno, Z.Petříka 1756 – Stará Amálka (budova vpravo) (na opačném konci ulice Hasiči a policie)

Co si můžete odnést ? Krásné velikonoční dárky a výzdobu, užitkové předměty pro domácnost i jedinečné oblečení

Co uvidíte ? Nejrůznější techniky v akci, jako například bižuterie, paličkování, košíkářství, korálkování, oplétání a drátkování vajíček, malování na sklo, patchwork, pletení z papíru, tiffany šperky, háčkování, pergamano, tea bag folding či zdobení perníčků a další.

k vidění budou výrobky více jak 40 prodejců

Vstupné: dospělí 10,- Kč, děti 5,- Kč, rodinné vstupné 20,- Kč
V ceně je pro každého návštěvníka velikonoční perníček
Výtěžek ze vstupného bude darován Občanskému sdružení Podbrdsko (kočičí útulek).

Diskuze

(posledních 5 příspěvků)

Z pohledu návštěvníka jarmarku musím říct, že se akce vydařila. Bylo tam moc hezkých věciček k nákupu i k vidění. Pomáhala jsem pár letáčků i rozvěsit, pozvánky byly dány i na různé web. stránky, posílány známým. Myslím, že byla pozvánka  i v Kamelotu (měsíčníku s událostmi akcí kulturních apod., které se konají na Slánsku i Kladensku). Je ovšem pravda, že o akci jsem se dozvěděla od jedné z organizátorek, protože jsme spolu chodily na Střední školu. Jinak bych o ní také nevěděla.   

Zaslal Hanka 30.03.2009 11:56
Ahoj, jarmarku jsem se zúčastnila a mohu jen doporučit.
Zaslal Vosa 29.03.2009 13:51
Ahoj, trhu jsem se zúčastnila jako prodejce. Myslím, že si organizátorky daly s přípravou práci. Jen nevím, zda bylo dost propagace. Přišlo poměrně málo lidí. Možná se na návštěvnosti podepsalo i počasí - lidem se nechtělo do deště. S několika prodejci okolo mého stanoviště jsme se shodli, že jsme poměrně zklamaní, málo se prodalo, mnoha z prodejců výdělek nepokryl ani náklady. Já to ale i tak beru pozitivně, možná i díky tomu, že jsem patřila k těm šťastnějším a pár svých výrobků jsem prodala. Byla jsem na takovéto akci prvně, tak jsem to brala i jako zkušenost a získání potřebných informací o dalších akcích, jak to kde chodí ap.. Měla jsem problémy, abych neutratila víc, než jsem utržila, protože všichni prodávající měli krásné výrobky a každému doporučuji, aby se příště přišly přesvědčit. Děkuji organizátorkám za snahu. Vosa
Zaslal vosa 29.03.2009 13:48
Dobrý den, díky za zájem. Podívejte se na http://www.fialkyvladka.wbs.cz/ . Jsou to stránky kamarádky Vlaďky Burantové, která byla jednou z organizátorek. Má také na Kladně krámeček, kde balí dárky a kde prodává přání, balící papíry a jiné podobné zboží. Jinak web. stránka s řadou výrobků , které byly viděny na Jarmarku najdete zde: http://www.fler.cz/  Určitě si tam něco vyberete. :-)
Zaslal Hanka 29.03.2009 12:54

příjemný  večer,,,moc ráda bych se zúčastnila, ale jsem jinde....ještě někdy se tato akce bude konat???

Zaslal hlinenka 27.03.2009 21:45
Počet příspěvků v diskuzi: 6, poslední příspěvek byl zaslán 30.03.2009 11:56, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Hanka
Vloženo: 23.03.2009
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.