Hlavní strana >> Články >> Soul Food Night & Touch the Jungle: Citrus Edition v sobotu v Lokalitě/Alien klubu

Soul Food Night & Touch the Jungle: Citrus Edition v sobotu v Lokalitě/Alien klubu

Pokud nevíte kam zajít následující víkend, máme pro vás dva tipy. V pátek je možné navštívit s triem Salt City crew Kralupy nad Vltavou, konkrétně klub Kréta, kde zahrají djs Bobesh, Keebl a JimB. Vstupné bude 40 káblí. Hlavní chod je pro vás připraven na sobotu, v Alien klubu ve Slaném. Na další ze série mejdanů Touch the Jungle přijede zahrát jeden z dvojice Morebeat, dj a producent Ibogain. Ve Slaném nebude hrát poprvé. Minulý rok nás navštívil společně s dalším skvělým producentem, zástupcem „červených“, djem Ridem. Těšit se můžete na dávku nového i nevydaného, čerstvého a především kvalitního drumandbassu. Jejich poslední počin, který tu noc jistě zazní a stojí za zmínku, vyšel na labelu Citrus rec. (Morebeat & Rido - Icarus project). BIG UP!

Alien klub - Touch the Jungle: CITRUS Edition

místo: Alien klub
datum: 4.4.2009
start: 21:00
end: 06:00

Djs: MOREBEAT (Citrus rec. / dvoika.troika.cz) // Nitrous (Shadowbox.cz) // Jim Barris // Bobesh // Keebl (all touchthejungle.net)

Soutěžní otázka o 2x1 vstup:

Jak již bylo zmíněno, v sobotu dorazí na TTJ: Citrus Edition jeden z dvojice Morebeat, dj Ibogain. Nás zajímá, jak se jmenuje jeho parťák?

A)   Rido
B)   Lamat
C)   Nymfo

Odpovědi zasílejte do pátku 3. 4. (včetně) na mail touchthejungle@atlas.cz se svým celým jménem a tel. číslem.

Lokalita klub - Soul Food Night

Vystoupí:

Hondzik Sound Crew
Jahtec Jammin Job
Rastafidli Orkestra
Pokáč
Papalamunataha a Pakalabumla

Start: 19:30

Soul Food Night je ztělesněním snahy přivézt do našeho bábou Reggém zapomenutého městečka pozitivní vibrace ve formě živých kapel a djs, a zároveň představit novou reggae bábu, která zde v našem městečku a okolních lesících potichu vyrostla ve smělou panžábu: Rastafidli Orkestra!

Večer zahájí rytmická dvojka bubínkářů PAPALAMUNATAHA A PAKALABUMLA. Následovat bude zpívající autor a sebekytarovýdoprovod POKÁČ. Jedním ze svých prvních vystoupení naváží domácí RASTAFIDLI ORKESTRA. Mladí veteráni zocelení dechovkou a swingem posíleni o ještě mladší větrem neováté femaleQuattro předvedou své reggae-ska kousky s občasnými výlety do jiných krajin.

Živé vibrace do Slánské Lokality přivážejí poprvé osmičlenní rootsreggátoři JAHTEC JAMMIN JOB. HONDZIK SOUND CREW přislíbil početnou účast a okázalou hudební přehlídku založenou na neméně okázalém zvukovém výkonu. Těšit se máme především na reggae, lámanější beaty jistě nebudou zanedbány.


Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Toto je diskuze ke článku:
Soul Food Night & Touch the Jungle: Citrus Edition v sobotu v Lokalitě/Alien klubu
Zaslal jimb 02.04.2009 01:20
Počet příspěvků v diskuzi: 1, poslední příspěvek byl zaslán 02.04.2009 01:20, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: jimb
Vloženo: 01.04.2009
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.