Hlavní strana >> Články >> Nábor Fotbalistek

Nábor Fotbalistek

Ahoj všem holkám který mají zajem hrat fotbal.Jsme novy tym a hledame posily zatim chodime trenovat dvakrat v týdnu. Pokud máš chut a zájem přijit protahnout svoje telo a mic ti neni cizi budeme jen rady. Jsme kousek od Kladna. Napište pojdte to zkusit a uvidite samy jestli vás to chyti. Nabor divek od 13 let každé po a středu v Libušíně na hřišti. e- mail holkyfotbal@email.cz



Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
D´Argtagnan = Sherlock Holmes=Zeus=Trabant601= jeden úchyl (asi jsem zapomněl na některé přezdívky
Zaslal Anonym 09.06.2009 15:22
Tak co tomu D´Artagnanovi, Trabantovi a už ani nevím jak si všelijak říkal a teď Zeusovi říkáte? Opravdu raději nereagovat nebo se od něho dočkáme ještě mnohem pitomějších příspěvků, tak jak to dovede jenom on!
Zaslal Anonym 09.06.2009 14:52
O tom hokeji to vím taky, viz např. OH v Naganu, A včíl mudruj nad tím proč neměl takovou sledovanost jako ten klasický mužský, mimochodem naši kluci přivezli z Nagana zlato, to jsme měli manšaft o jakém se nám dnes může akorát tak zdát. Dominátor v bráně předváděl opravdu koncert, leč to jsem odbočil. Jinak s tím náckem bych brzdil, být na tvém místě. Já psal akorát holou pravdu o jistém našem etniku, kterou holt někteří neradí vidí či spíše nechtějí vidět. Na závěr ženy za volantem, jedno z věčně diskutovaných témat. U těch osobáků, dodávek či tramvají, to ano, některé jsou opravdu lepší než muži, ale za volantem náklaďáku, kamionu, autobusu, trolejbusu či traktoru nemá žena co pohledávat. A už vůbec ne za kontrolérem lokomotivy. Jako vlakvedoucí, průvodčí to ano, ale žena strojvedoucí to je naprosto nemyslitelné. Takže o5, milý anonyme, nech si řeči o diskriminaci žen z mé strany. Všechny práce a sporty, které nejsou extrémě těžké můžou ženy vykonávat, ale některé sporty, které dříve byly jen mužskou doménou (např. hokej, fotbal) nebudou mít v ženském provedení nikdy takovou sledovanost.

P.s.: I ten box žen jsem už viděl a bylo mi těch holek i líto. Já box nemám rád ani v mužském provedení, protože tady už se z mého hlediska jedná ne o sport, ale o surovosti.
Zaslal Zeus 09.06.2009 13:56
Přehlížejte toho hňupa, vždyť on ani neví, že i ten hokej ženy dávno hrají. Je sice pravda, že některé sporty jsou pro ženy nevhodné, ale když chtějí třeba boxovat (což je opravdu pro ženy nevhodný sport), je to jejich věc. On je to nácek, kterej nejenže diskriminuje rasy, ale teď už i pohlaví. Přitom jsou ženy řidičky velmi dobré a jsem přesvědčen, že by mu leckterá i v tom kokpitu natrhla faldy.
Zaslal Anonym 09.06.2009 10:06
I teď jsi prokázal, že tu ironii jen předstíráš. Ale blbost zakrýt nelze.
Zaslal Anonym 09.06.2009 10:04
Počet příspěvků v diskuzi: 15, poslední příspěvek byl zaslán 09.06.2009 15:22, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: holky
Vloženo: 05.04.2009
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.