Hlavní strana >> Články >> ZUMBA rozvlnila Fitnessclub na Zimním stadionu.

ZUMBA rozvlnila Fitnessclub na Zimním stadionu.

Fitstudio Profi a Fitnessclub na Zimním stadionu uspořádalo první společnou akci pro všechny milovníky tance a cvičení.

Fitstudio Profi a Fitnessclub na Zimním stadionu uspořádaly v sobotu 19.9. historicky první společnou akci pro všechny příznivce pohybu. Ukázalo, že když spojí své síly dohromady fandové sportu, tak je to přínos pro všechny sportuchtivé lidičky.

Fitness club poskytl své zrekonstruované prostory a zázemí a Fitstudio Profi zase instruktorku, která vedla hodinu a půl nového stylu "tancocvičení" Zumba.

Venku bylo nádherné počasí, tak jsme byli zvědavi, kolik lidí přijde. Před 14. hodinou se zcela zaplnil sál. Z 99 % ho zaplnily ženy, mezi sebou jsme přivítaly také jednoho odvážného muže, který byl skvělý a za celou dobu mu nezmizel úsměv z tváře. A pak se celý sál rozvlnil v mnoha rytmech. Každý si mohl vybrat z mnoha stylů - latina dance, hiphop, raegge, africký tanec, rock-en-roll, atd. atd. Po hodině a půl jsme všichni ždímali trička a vypili litry tekutin. Já, jako instruktorka, jsem měla absolutní euforii z toho, jací se zde sešli výborní cvičící. Byli opravdu šikovní a když jsem viděla, jak se 30 lidí pohybuje jako jedno tělo, jak jim nemizí úsměv z tváře, tak jsem měla radost, že jsme společně s Pavlem Melichem do této akce šli.

S fitkem na Zimáku jsme dohodli, že budeme tyto mimořádné akce organizovat každý měsíc. V říjnu nás čeká další akce, tentokrát na téma "Latina dance a bodyform". Je to tentokrát dvouhodinová akce, kdy první hodinu budeme spíše tančit a druhou posilovat. Tímto vás všechny srdečně zvu. A pokud byste chtěli další informace, zajděte do fitka na Zimáku nebo do Fitstudia Profi.

Děkuji všem, Dana Urbářová

Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Díky, nápodobně!:-)
Zaslal Zeus 02.10.2009 13:40
ahojky
děkuji za tvůj názor respekutji ho, mimo jiné i proto,že je napsaný s vtipem a bez urážek !!
já taky pracuji a dokonce i ráda, patřím mězi ty cvoky v tom dobrém slova smyslu, co práce baví a nefnukaj že to či ono jim nevyhovuje.
tak přeji tobě i všem at je jim dobře v tom jejich pracování, sportování, hňoucání či úplně jiném hraní
Zaslal hlinenka 02.10.2009 13:20
Taky ti přeju krásný víkend!:-)
Zaslal Zeus 02.10.2009 12:46
Jiřinko děkuju..
A koukala jsem, že máš ve středu tvoření taky pro dospělé, tak bych na hodinku zašla. Trošku jsem časově zvolnila, abych mohla dělat také jiné věci. Měj se moc hezky a přeju krásný víkend :o).
Dana
Zaslal Dana U. 02.10.2009 10:55
Upozornění pro diskutující tohoto tématu : "S V O L E M SE NEDISKUTUJE - nemá to žádnou cenu"! A se Zeusem jsou už četné zkušenosti z témat jiných. Nechte ho plácat ty jeho nesmysly a nereagujte na něj.
Zaslal Anonym 02.10.2009 09:19
Počet příspěvků v diskuzi: 31, poslední příspěvek byl zaslán 02.10.2009 13:40, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Dana
Vloženo: 23.09.2009
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.