Hlavní strana >> Články >> MINIGOLF

MINIGOLF

Restaurace U Jezírka, Tuřany Vás zve na nově otevřený MINIGOLF.Přijďte s rodinou strávit příjemné odpoledne.

Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Nedostavili jste se na minigolf opilí ? To by to vysvětlovalo.
Zaslal Anonym 16.08.2010 14:00
Já bych řekl, že i s tím, co se Vám zdá křivé, se dá hrát. Co je horší, že zaměstnankyně, které minigolf provozují se nehnou z boudy. Dráhy jsou nezametené (drobný spad ze stromů, listí i kamínky v drahách), ale personál to absolutně nezajímá. Oni jsou tam jen pro výběr vstupného? A co údržba? Tak dejte laskavě ke každé dráze smetáčky s lopatkama s upozorněním, že dráhy si udržuji návštěvníci sami!
Jinak je prima, že tu minigolf opět je, ale ... !
Zaslal Anonym 15.08.2010 21:20
Znovuobnovení minigolfu beru jako velké pozitivum. Místo, kde se nachází a jeho plocha jsou také dobré. Cena je až legračně nízká.
Co je ale neuvěřitelné, jsou samotné dráhy. Firma, která je instalovala, by měla udělat okamžitou opravu! Byli jsme tam během slunného dne, kdy se nám dráhy zdály dosti křivé. Po deštivém dni jsme se přesvědčili o tom, že jsou skutečně křivé (v některých místech stojí svoda). A provozovatel minigolfu by měl umazat ty příšerný HRUBKY, které nějaký zaměstnanec firmy, která dráhy dodala/instalovala udělal. Dívat se na "pravý ůhel" a další slova... je výborný!

Celkový hodnocení: dobrý
Zaslal Anonym 14.08.2010 17:07
Zaplaťpámbu, že se minigolf ve Slaném obnovil. Sice je trochu stísněnější, ale když je vybaven lavičkami a prostorem pro občerstvení, tak to zase tak moc nevadí - ani se téměř nečeká a můžete docela plynule hrát. Jen malá připomínka, u začátku drah od č.1 to chce ještě alespoň dvě lavičky. Jinak, velmi dobré!
Zaslal Anonym 13.08.2010 00:09
pokud jsou dráhy z kopce, tak hra nemohla být perfektní, to si trochu odporuje ;-) Jestli to teda není s kopce přímo do díry, to by pak tvá hra byla opravdu perfektní :-D
Zaslal Anonym 12.08.2010 16:28
Počet příspěvků v diskuzi: 37, poslední příspěvek byl zaslán 16.08.2010 14:00, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Luboš Zábranský
Vloženo: 07.06.2010
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.