Hlavní strana >> Články >> Hanka Kynychová přiveze do Slaného Horečku sobotního odpoledne

Hanka Kynychová přiveze do Slaného Horečku sobotního odpoledne

Nejznámější cvičitelka aerobiku a lektorka fitness Hanka Kynychová cvičí už několik měsíců v jednom ze slánských fitek. Do Aerobic studia Vera se Hanka vydala poprvé v říjnu, kdy na kurzu svého fitness programu Břišní pekáč, přivítala majitelku Věru. Protože si obě dámy padly do noty, stala se Hanka patronkou tohoto fitka, které nabízí nejen komplexní nabídku exkluzivních fitness programů, ale také sociálně smýšlí. Aerobic studio Vera podporuje Nadační fond Hanky Kynychové, který podporuje vzdělání v oblasti volnočasových aktivit děti z dětských domovů. Díky tomu se Hanka rozhodla zaštítit svými zkušenostmi toto fitko. Navíc doplnila tým lektorů o výborné cvičitele v čele s Markétou Jarkovskou, lektorkou České školy aerobiku Heleny Jarkovské.

Aerobic studio Vera se tak těší velké návštěvnosti nadšených klientek, které do fitka chodí pro dobrou náladu a pocit štěstí a radosti díky endorfinům, které cvičení přináší. Sama Hanka Kynychová svojí energií potěší nadšené cvičenky vždy v úterý v 17:00 a v 18:00 hodin. Ale ne všem klientkám vyhovuje úterní termín. Proto Aerobic studio Vera nabízí i víkendové akce, kde se mohou setkat s Hankou jejím týmem cvičitelů z jejího pražského fitness clubu.

Jednou z víkendových akcí je taneční fitness show s názvem Narozeninová horečka sobotního odpoledne, na které se můžete těšit už v sobotu 12. dubna. Tradiční taneční odpoledne, složené s nápaditých choreografií, která představí Hanka Kynychová a její kolegové Igor Šustr a Martin Ivanecký, slaví všude velký úspěch. Proto se tento tým rozhodl exkluzivní taneční show přivést i do Slaného. Hanka Kynychová je považována za ikonu českého aerobiku, proto se můžete těšit na její klasický taneční aerobik. Doménou Igora Šustra je latino dance, lekce která je složena z různých latino stylů a doplněná velkou světelnou show. Martin Ivanecký všechny zúčastněné naučí moderní choreografii inspirovanou moderními hity hudební stanice MTV, právě proto se jeho lekce jmenuje MTV dance. Všechny lekce jsou vydatné, originální, nápadité, zároveň ale velmi jednoduché. Taneční show je korunována dokonalým výběrem hudby a světelnými efekty.

Ptáte se proč je Horečka sobotního odpoledne narozeninová? Protože Hanka Kynychová slaví narozeniny! Proto se po cvičení můžete hned po cvičení těšit přímo v prostorách Aerobic studia Vera na malý raut a dobré víno, které zajistí Café Bar Aerobic studia Vera. A kolikáté narozeniny Hanka slaví? To přijďte zjistit přímo do Aerobic studia Vera! Akce startuje ve 14:00! Už máte svoji rezervaci? Neváhejte a kontaktujete recepci Aerobic studiva Vera! Více informací na www.aerobicstudiovera.cz nebo na Facebooku Aerobic studio Vera.

 







Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Administrátor
Vloženo: 03.04.2014
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.