Hlavní strana >> Články >> Vyřazovací předkolo soutěže krásných dívek je za dveřmi

Vyřazovací předkolo soutěže krásných dívek je za dveřmi

Středisko volného času Ostrov má své dnes již nezastupitelné místo v kulturním i společenském dění královského města Slaného.
V závěru roku jsme navštívili Dům dětí a mládeže ve Slaném, kde jsme se ředitelky Mirky Kaisrlíkové zeptali, jak je spokojena s činností zařízení v právě uplynulém roce a co nového děti a mládež čeká letos. V současnosti navštěvuje Středisko volného času Ostrov v pravidelné zájmové činnosti na tři sta sedmdesát dětí, které chodí do sedmatřiceti kroužků. Příležitostně středisko pořádá besedy, společenská posezení, sportovní akce, děti se účastní soutěží i závodů, v létě tráví prázdniny ve stanové základně La Venta a v zimě jezdí na hory. Připravují se burzy a akce na ochranu životního prostředí. Rukodělně-výtvarná činnost patří mezi nejoblíbenější, velmi zdařilé jsou programy konané v adventním čase nejen pro děti, jež navštěvují některý z kroušků, ale pro všechny malé i velké příznivce z řad veřejnosti.

"Chtěla bych touto cestou poděkovat všem spolupracovníkům, vedoucím jednotlivých zájmových kroužků, Dětské scéně při Domě dětí, oddílu Bezejmenní i přátelům a příznivcům Ostrova za dobrou práci a popřát všem do Nového roku jen to nejlepší," sdělila své osobní přání ředitelka Kaisrlíková a doplnila, že poděkování patří také Městskému úřadu Slaný za účinnou pomoc a spolupráci při akcích, jako byly například Husitské slavnosti.

Nový rok začíná na Ostrově velkou akcí. V pátek se v sále bývalého hotelu Pošta bude konat vyřazovací předkolo celorepublikové soutěže Miss Poupě 2001. Od ledna se také rozjíždějí dva nové kroužky - Dračí doupě a Magic a Drive klub. Tyto novinky zaměřené na mládež ve věku od 13 až 18 let připravuje nový pracovník Ostrova Petr Smíšek.

Kladenský deník č. 2 z 3.1.2001

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Knihovna V. Štecha
Vloženo: 03.01.2001
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.