Hlavní strana >> Články >> Slaný připravuje svůj letošní program prevence kriminality

Slaný připravuje svůj letošní program prevence kriminality

S jeho schvalováním tolik nepospíchají jako v okresním městě.
Stejně jako loni konzultuje i letos manažér slánského programu prevence kriminality Igor Dvořák dílčí projekty se svými kolegy z Ústí nad Labem a Kolína. "Nechceme nic uspěchat. Cestu vidíme v tom, že přijdeme s originálními nápady," říká Dvořák.

Ve Slaném se chtějí držet ministerských směrnic, a příslušné komisi proto předloží společně se žádostí o dotaci maximálně čtyři projekty. Týkat by se měly situační, informační i sociální prevence. Bližší informace odmítl Dvořák zveřejmit před schvalováním programu slánským zastupitelstvem. To by projektům mělo dát zelenou na posledním lednovém, případně prvním únorovém zasedání.

Manažér programu by byl spokojen se stejným úspěchem, jaký Slaný dosáhlo v loňském roce, kdy ministerstvo podpořilo projekty integrace pultu centrální ochrany do kamerového systému, vybudování skateparku, dostavbu romského klubu a druhou etapu rozšiřování zmíněného kamerového systému.

Prvního února se v Brně na téma programu prevence kriminality uskuteční konzultační schůzka zástupců několika měst, chybět mezi nimi nebude ani Slaný.

Kladenský deník 10. ledna 2001

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Knihovna V. Štecha
Vloženo: 10.01.2001
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.