Hlavní strana >> Články >> 51. Slánské jazzové dny začínají za pár dní!

51. Slánské jazzové dny začínají za pár dní!

Svou šestou dekádu v listopadu tohoto roku započne festival Slánské jazzové dny. Posledními léty ověřený formát dvou hlavních večerů (pátek a sobota) v Městském centru Grand doplněný o vystoupení v přísálí a noční jam sessions spolu s odpoledními komornějšími koncerty v kapli Vlastivědného muzea ve Slaném nás čeká ve dnech 17. - 19. listopadu 2017.

Na pátečním večeru se představí Jazz Efterrätt, zahraniční scénu zastoupí Peter Lipa a nebudou chybět hammondovy varhany projektu Ray Charles Tribute Orchestra. Při příchodu Vás z přísálí budou vítat a v průběhu večera zahrají Q Session.

Sobotní odpoledne v kapli návštěvníky potěší Kuzmich Orchestra.

V sobotu vystoupí Clarinet Factory, česko-turecko-rakouská skupina Metamorphosis a o závěr večera se postará Bigband Sv. Blažeje. Přísálí bude tento večer patřit uskupení Noční optika.

Na závěr festivalu, v neděli odpoledne v kapli, se můžete těšit na Irenu Budweiserovou.

A pokud si budete chtít užit festival kompletní, na nočních after party v restauraci Grand se setkáte s The Blues Rousers, v sobotu pak s Mayberian Sanskülotts (H) a The Drain.

Vstupenky již nyní v předprodeji v Městském kině Slaný či prodejně Hippo Star. A pokud se do předprodeje nedostanete, nezoufejte, vstup si můžete rezervovat na rezervace@jazzclubslany.cz

Těšíme se na Vás!


Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Těšíme se na Vás již tento pátek!
Zaslal JCS 14.11.2017 11:11
Toto je diskuze ke článku:
51. Slánské jazzové dny začínají za pár dní!
Zaslal Jana Pospíšilová 06.11.2017 11:28
Počet příspěvků v diskuzi: 2, poslední příspěvek byl zaslán 14.11.2017 11:11, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Jana Pospíšilová
Vloženo: 04.11.2017
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.