Hlavní strana >> Články >> Rozkvetlé sady Slaný - procházka, výlet na kole nebo focení

Rozkvetlé sady Slaný - procházka, výlet na kole nebo focení

Máme pro Vás jedinečnou šanci si vychutnat atmosféru rozkvetlých sadů. Budete mít možnost se projít nebo projet na kole a udělat krásné fotky u rozkvetlých stromů ovoce.

Vážení přátelé, chtěli bychom Vás pozvat do našich rozkvetlých sadů ve Slaném. Budete mít jedinečnou možnost se projít nebo projet na kole a udělat krásné fotky u rozkvetlých stromů. Jedná se o výjimečnou akci, které se bude konat pouze v sobotu 28.4 od 9:00 do 14:00, a to z důvodu prací v sadech a používání těžké techniky. 

Stačí pouze, když se nahlásíte v naší firemní prodejně před areálem společnosti EKOFRUKT Slaný, spol. s r.o. na adrese Trojanova 1566, kde taktéž získáte základní informace, jak se v sadech pohybovat. 

Pak už můžete vyrazit na cestu pěšky, na kole, ale klidně i s kočárkem, jelikož cesty jsou zpevněné. Můžete sebou klidně vzít i své psí miláčky (vstup povolen pouze na vodítku). Budete si moci udělat nádhernou procházku a navíc pořídit úžasné fotky. 

Pro ty, kteří si chtějí udělat delší výlet, tak pak je možné jít po stopách ovocné stezky, kde jsou odpočinková místa a informační cedule, které Vás budou informovat o historii a současnosti ovocnářství na Slánsku. Mapky a info letáčky jsou také k dostání v naší prodejně. Parkování zajištěno před areálem firmy.

Více informací ZDE

https://www.facebook.com/events/1832031070434547/

V případě špatného počasí si vyhrazujeme právo akci zrušit z důvodu Vaší bezpečnosti.

 

Těšíme se na Vás!



Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Tomas Richtr
Vloženo: 12.04.2018
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.