Hlavní strana >> Články >> Děvčata se vrátila z víkendového castingu v pražském klubu se smíšenými pocity

Děvčata se vrátila z víkendového castingu v pražském klubu se smíšenými pocity

MISS POUPĚ / Dívky ze Slaného měly z atmosféry soutěže v Praze velmi rozpačitý dojem.
Před nedávnem se ve slánském divadle konalo základní kolo soutěže Miss Poupě 2001. Pět dívek, které se z tohoto kola probojovaly do oblastního kola, zastupuje nejen město Slaný, ale současně i kladenský okres. Minulý víkend se tato pětice Bára Oplová, Iveta Schagererová, Bára Slezáková, Anička Heřmanová a Petra Linhartová spolu s rodiči a kamarádkami a organizátorkou z Ostrova zúčastnila castingu v jednom pražském klubu.

"Ve Slaném se uskutečnily již čtyři ročníky základního kola této postupové soutěže. Všichni zainteresovaní se snažili co nejvíce o vytvoření příjemného prostředí i pohodovou atmosféru jak v předkole v Dividýlku, tak i v divadle. Nejen já si myslím, že pořadatelé v Praze casting nezvládli.

V místnosti, která sloužila za šatnu, se tísnilo na pětadvacet dívek ze Středočeského kraje. I prostředí, ve kterém se předváděly, bylo nevyhovující," řekla pracovnice Ostrova Naďa Krunclová, která s dívkami již prošla různá místa.

"V našem divadle to bylo o mnoho lepší. Tady jsme si neměly kam dát věci. Scházela i ta kamarádská nálada, kterou jsme si vytvořily ve Slaném," prozradila jedna ze soutěžících Bára Slezáková.

Semifinále soutěže Miss Poupě se bude konat 31. března v divadle v Bráníku. Za kladenský okres se ho zúčastní ze Slaného Bára Slezáková, Anička Heřmanová a Petra Linhartová.

Z tohoto kola postoupí ty nejlepší do celostátního kola v Brně.

Kladenský deník 12. 3. 2001

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Kladenský deník
Vloženo: 12.03.2001
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.