Hlavní strana >> Články >> Slánský "AEROBIC CUP" a děti z FITSTUDIA PROFI

Slánský "AEROBIC CUP" a děti z FITSTUDIA PROFI

V neděli 26.4. 2009 proběhl v Městském centru Grand již 4. ročník soutěže "Aerobic Cup Slaný". Akci pořádal Aerobic club gymnázium Slaný, jmenovitě Ivana Rosolová. Akce byla výborně zorganizovaná a vše šlapalo na sto procent. Děti se utkaly již tradičně v několika věkových kategoriích. Naše FITSTUDIO PROFI tam mělo také své zástupce.

Jako první nastoupil tým nejmenších dětí ve věku 4-6 let, které měly svou premiéru. Anetka, Lucinka, Terezka, druhá Terezka, Barunka, Eliška, Agátka a Rozárka byly prostě úchvatné. Cvičily sestavu "Pizza hot", ke které měly ušitý krásný kostým malých servírek z pizzerie a v ruce držely kroužky, napodobující pizzu. Cvičily v rámci svých možností krásně a umístily se na nádherném 6. místě. Organizátoři zajistili pro všechny děti účastnické medaile, takže děvčátka po celou dobu soutěže chodila hrdě s medailí na krku.

V další kategorii 7-9 let soutěžil další náš tým se sestavou "Lovci z Afriky". Eliška, Bětka, Klárka, Maruška, Verča, Ladka, Kačka, Nikča, Anetka a náš jediný mužský zástupce Ríša si vedli velice dobře a skončili na krásném 5. místě. Děti měly ale ještě jednu sestavu "Bailando", kterou cvičily na stepech. V tomto družstvu cvičily stejné děti, pouze Sára cvičila za nemocnou Bětku a tým doplnila Maruška F a Julie. Na stepech jsou děti úplní začátečníci, přesto jsme "uhráli" pěkné 8 místo.

V kategorii 10-11 let soutěžil tým ve složení Terezka, Julie, Sára, Markéta, Mája, Valča, Nikča, Kamča a Stázka. Měly docela složitou a náročnou sestavu na stepech nazvanou "Vojandy". Ve velké konkurenci skončily na krásném 5. místě a s druhou doplňkovou sestavou "Sedumdesátky", která má spíše taneční charakter na 8. místě.

Když to shrnu, byla to velmi zdařilá akce pro všechny. Pro mě, jako pro trenérku, pro rodiče a hlavně pro děti. Závodíme první sezónu, sbíráme zkušenosti a stoupáme krůček po krůčku nahoru.

Na závěr bych chtěla opět vypíchnout náš skvělý Fan club, který to v Grandu pěkně roztočil a dotvořil už tak skvělou atmosféru. Také děkuji Katce Jandové, která mi pomáhá krášlit děti, češe, líčí, třpytkuje a dělá práci, kterou už bych já sama nezvládla. Dětí přibývá a já vítám jakoukoliv pomoc rodičů a všech příznivců našeho fitka a hlavně našich šikovných dětí. Také děkuji mamince Markétě Komínkové, která upekla nejmladším dětem krásné minidortíčky s jedničkou a Míše Husníkové, která se postarala o hlad všech přítomných plechem plným upečeného perníku :o). Také Hance Holubovské, která nechala vyrobit maketu velké pizzy pro naše nejmladší benjamínky. A hlavně dětem, že jsou tak šikovné, pravidelně a rády trénují a výborně reprezentují naše fitstudio.

V neděli to prostě v Grandu žilo a my všichni z FITSTUDIA PROFI se už těšíme na další závody, které nás čekají 16. a 17.5. v Praze.

Dana Urbářová - trenérka dětí




Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Toto je diskuze ke článku:
Slánský "AEROBIC CUP" a děti z FITSTUDIA PROFI
Zaslal Dana 28.04.2009 06:39
Počet příspěvků v diskuzi: 1, poslední příspěvek byl zaslán 28.04.2009 06:39, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Dana
Vloženo: 28.04.2009
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.