Hlavní strana >> Články >> Děti z Fitstudia Profi zakončily svou první sezónu.

Děti z Fitstudia Profi zakončily svou první sezónu.

Minulý víkend se naše děti zúčastnily svého posledního závodu letošní sezóny. Bylo to velké finále soutěže "Děti fitness" v Praze-Hostivaři. Úspěch už pro nás byl to, že jsme se jako začátečníci do celorepublikového finále probojovali. Děti z toho měly obrovskou radost a já s rodiči samozřejmě také. Myslím, že je to skvělé "nakopnutí" do příští sezóny.

Do Prahy jsme všichni dorazili natěšení i napnutí, co nás asi ve finále čeká, jaká bude konkurence a samozřejmě ve všech dětem hlodal "červíček" - hlavně, abychom to nezkazily a nebyly poslední. Bylo vidět, že děvčata, ale i jediný náš mužský zástupce Ríša jsou trošku ztrémovaní. Přijeli jsme poprvé na závod, který měl atmosféru a myslím, že i vyšší úroveň, než všechny předchozí. Samozřejmě dorazil i náš skvělý Fun club rodičů, tentokrát posílený i o mužské zástupce. Musím zde především vypíchnout opět jedinečnou Míšu Husníkovou, která k sobě našla opravdu skvělou parťačku "fandičku" Ivanku Šmejkalovou a také výborného a vtipného tatínka Radka Landu, který nás všechny opravdu překvapil svou bezprostředností. Všichni rodiče (Laštůvkovi, Sochorovi, p. Grohmann, K. Jandová, L. Pospíšilová, H. Holubovská, P. Chvojová, J. Wohanková  a další)  vytvořili takovou předzávodní atmosféru, že veškerá tréma, kterou děti měly, zmizela a v rámci svých možností zacvičily opravdu skvěle. Rodiče si tentokrát přivezli trumpetky a různé jiné náčiní na fandění, takže bylo opravdu veselo.

Konkurence v samotném závodu byla opravdu veliká. Nejlepší české i moravské týmy se utkaly v opravdu lítém boji. V mladší kategorii se náš tým "Bailando" v konkurenci 16. družstev umístil na výborném 9. místě. Ve starší kategorii se náš tým "Vojandy" umístil v konkurenci dokonce 19. družstev také na krásném 9. místě. Je to pro nás úspěch, protože celorepublikově jsme se utkali teprvé poprvé. V letošní sezóně stoupáme na příčkám výše a výše. Doufám, že příští sezónu navážeme na stejné úspěchy a budeme ještě lepší. Já jako trenérka pro to dělám maximum a děti také.

A na závěr byl udělala shrnutí letošní sezóny. Přišly ke mně děti, které v podstatě nic neuměly. Během sezóny se vypracovaly tak, že ani ony samotné si to nestačily uvědomit. Mají to správné nadšení  a chuť pracovat na sobě, což je v dnešní přetechnizované době opravdu vzácné. Navíc si myslím, že je super, když děti tráví svůj volný čas sportem, když mají nějaký cíl. Pomůže jim to v celém jejich budoucím životě. Pro mě jako pro trenérku je velkým zadostiučiněním, když vidím, jak se děti radují z každého i sebemenšího zlepšení, když vidím, jak si povídají o tom, že příště musí být ještě lepší, když vidím, kolik vzniklo nových přátelství jak mezi dětmi, tak mezi rodiči. Všechny nás totiž spojuje to samé - sport. Také jsem ráda, že i některé maminky zlákal pohyb a začaly chodit cvičit do hodin pro dospělé.

Fistudio Profi o sobě dalo vědět a příští rok chystáme i další soutěžní týmy, tentokrát i ty nejmladší, ve věku 4-7 let. Myslím, že šikovných dětí je dost, záleží jen na rodičích, zda je povedou ke sportu. Ale ať už je to sport, kultura nebo cokoliv jiného, důležité je, aby všechno, co děti dělají, dělaly na sto procent.

Děkuji všem a těším se na příští rok s vám všemi.                 Dana Urbářová - trenérka


Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Dano , my děkujeme Tobě ... holky Tě mají moc rádi , jsi super trenérka , ale hlavně jsi pro ně velká kamarádka a toho si ceníme nejvíc ... zkrátka to s holkama umíš ... ještě jednou díky ...Lanďáci
Zaslal Lanďák 21.05.2009 21:51
Dano moc vám děkujeme jak se věnujete dětem a čekám od Ivany ten podpis,škoda že jsme se posledního závodu nezúčastnili nemoc nás uvěznila doma,ale Ladˇka držela palce zuby nehty.
Zaslal Anonym 21.05.2009 16:04
Opravdu moc děkuji,ale podpisy vám dám příštěˇ....šmejkalka
Zaslal Anonym 21.05.2009 15:34
Dano my děkujeme tobě a největší radost bude mít Ivča jelikož je poprvé napsaná v tvém článku.....Míša
Zaslal Misa 21.05.2009 14:05
Toto je diskuze ke článku:
Děti z Fitstudia Profi zakončily svou první sezónu.
Zaslal Dana 21.05.2009 10:01
Počet příspěvků v diskuzi: 5, poslední příspěvek byl zaslán 21.05.2009 21:51, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Dana
Vloženo: 21.05.2009
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.