Hlavní strana >> Články >> PROVOCATION PARTY V LOKALITĚ 12.6. 2009

PROVOCATION PARTY V LOKALITĚ 12.6. 2009

Agentura Wiggo.cz s velkou praxí v oblasti pořádání parties a party servisem nově prezentuje klubovou akci s názvem – Provocation. Tato akce je výjimečná tím, že jejím cílem není lidi jen uspokojit hudebně... Naopak, snaží se po celou noc lidi bavit, dát jim možnost soutěžit, seznámit se a samozřejmě zapařit s podporou těch nejlepších DJ´s energické house music.
O celou přípravu této akce se stará gigantický tým 18-ti lidí, kteří zajistí jistotu Vaší zábavy. Součástí této akce je provokující módní show v čele s předními českými modelkami, playboy playmates.. Pokud tedy máte rádi krásné ženské křivky, vyrýsovaná těla a bikiny, můžete se těšit například na Hanu Mašlíkovou, Vlaďku Erbovou, Míšu Haladovou; z mužů známé tváře roku či finalisty muže roku. Nebude chybět ani podpora moderátora, kterým není nikdo jiný než zkušený bavič – Miloš Adámek.

Hlavním hostem, který Vás nenechá vydechnout ani na minutu bude energický DJ MARTY CROW(www.djmartycrow.cz), rezident klubové akce PROVOCATION TOUR. Marty má za sebou již sedmiletou DJ´skou kariéru a dá se považovat za špičkového tuzemského DJe. Abychom Vám zaručili naprosto nadupaný večer, Martyho vystoupení doplní umělec EL JAY. El Jay je skušeným saxofonistou a vokalistou v jednom, který se taktéž postará o to, aby se zábava nezastavila po celý večer. 
WIGGO.CZ PROVOCATION TOUR – PINK EDITION už proběhlo v několika známých českých klubech a prozatím se jí povedlo klub vždy téměř vyprodat. Nesmíme opomenout, že kromě kvalitní hudební produkce a fashion show Vás budou obletovat celou noc provokativní sexy hostesky provocative girlz a pro dámy samozřejmě sexy hostesáci provocative boyz. Na tuto noc se kompletně celý klub změní do růžových barev, a to díky mnoha dekoracím! Pokud budete mít zájem, můžete po celou noc soutěžit nebo se nechat vyfotit s jednou z modelek z módní show ve foto-koutku. Ještě Vám není dost? Pokud přijdete na akci brzy, určitě se na Vás dostane jedno z 200 CD Provocation Mix namixované rezidentním DJ Marty Crowem, které dostanete u vstupu zdarma! Očekávaný začátek akce je plánovaný na 22.hodinu.

Těšíme se na Vás!!! 

Tým PROVOCATION TOUR


Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Toto je diskuze ke článku:
PROVOCATION PARTY V LOKALITĚ 12.6. 2009
Zaslal lokalita 22.05.2009 12:08
Počet příspěvků v diskuzi: 1, poslední příspěvek byl zaslán 22.05.2009 12:08, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: lokalita
Vloženo: 21.05.2009
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.