Hlavní strana >> Články >> WorldFilm pro rok 2010

WorldFilm pro rok 2010

Proběhne v následujících městech: Praha, Brno, Břeclav, Bystřice p. Hostýnem, České Budějovice, Hluboká, Kolín, Kralupy nad Vltavou, Mladá Boleslav, Most a Slaný. Vyvrcholení bude jako každoročně v Praze na středoevropském veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD 2010. V rámci programu přehlídky WorldFilm 2010 Slaný otevírá Vlastivědné muzeum ve Slaném ve výstavní síni od 18. ledna do 18. února výstavu nejlepších fotografií reportérů magazínu Lidé a Země Lenky Klicperové, Václava Šilhy, Františka Zvardoňe a Františka Štauda pod názvem Lidé a Země ve fotografii.

 

Lenka Klicperová

Země divokých Surmů (Etiopie)                                                                                                               Novinářka a fotografka, která posledních pět let pracuje jako šéfredaktorka měsíčníku Lidé a Země.

Václav Šilha

Svět divokých zvířat (Keňa, Tanzanie, Aljaška, Česká republika)                                                             Přes reportážní snímky, zachycující krajiny, města a každodenní život obyvatel navštívených zemí.

František Zvardoň

Alsasko                                                                                                                                                   Český fotograf žijící ve francouzském Alsasku. Zabývá se především výtvarnou dokumentární fotografií.

František Štaud

Čínská zastavení                                                                                                                                          Cestovatel, fotograf, publicista a vysokoškolský pedagog. Dva roky pracovalv Japonsku, tři roky ve Velké Británii.

 

 






Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Toto je diskuze ke článku:
WorldFilm pro rok 2010
Zaslal Vlastivědné muzeum 18.01.2010 22:06
Počet příspěvků v diskuzi: 1, poslední příspěvek byl zaslán 18.01.2010 22:06, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Vlastivědné muzeum
Vloženo: 15.01.2010
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.