Hlavní strana >> Články >> VRAŽDA NA FAŘE

VRAŽDA NA FAŘE

Divadelní soubor královského města Slaného SLÁNSKÁ SCÉNA uvádí další reprízu své nové inscenace hry podle románu Agathy Christie "VRAŽDA NA FAŘE" a to ve čtvrtek 22. října 2015 v 19.30 hodin na své domovské scéně městského divadla ve Slaném. Inscenace byla nastudována k výročí 125 let od narození této nejslavnější autorky detektivek.

V režii Libora Ulovce j.h. hrají: H.Kunertová, M.Zápotocký, M.Musch, M.Seghmanová, K.Beránková, Fany, M.Jakeš, T.Vott, N.Fantová, M.Chrapová,D.Šarboch, Vl.Fantová, J.Chodora a J. Větrovský.

Předprodej vstupenek denně v pokladně kina, nebo v pokladně divadla před představením.

Ta půvabná vesnička, malebně stulená v klínu kopců anglického venkova, není ani zdaleka tak poklidným místem, jak by se na první pohled zdálo. Pod klidnou hladinou bují vášně a bouří lásky a nenávisti. Příčinou mnoha z nich je samozřejmě nesnesitelný plukovník Protheroe, jehož by - jak se v průběhu jedné večeře na faře všichni přiznají - s chutí sprovodila se světa půlka místních obyvatel. O takových věcech se ovšem nežertuje, říká slečna Marplová. Osud se nemá pokoušet. A jak se brzy ukáže, zase jednou měla pravdu... Inspektor Slack, který je pověřen vyšetřováním vraždy a který brzy poznává, že případ vůbec nebude tak jednoduchý, jak se zkraje zdálo, ovšem odmítá uvěřit, že by mu ta křehká stará osůbka mohla být v něčem užitečná. Nebude však ani prvním ani posledním policajtem, který se bude muset sklonit před jejím důvtipem, před její znalostí venkovského života i nejtajnějších lidských vlastností.

Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Těšíme se na zítřejší představení :-)
Zaslal Anonym 27.04.2016 20:34
Toto je diskuze ke článku:
VRAŽDA NA FAŘE
Zaslal Tomáš Vott 13.10.2015 08:49
Počet příspěvků v diskuzi: 2, poslední příspěvek byl zaslán 27.04.2016 20:34, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Tomáš Vott
Vloženo: 13.10.2015
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.